The Power of Play : Diyanazman 1st Blog Giveaway – Win Amazing Fisher-Price Products for Kids and Babies

Spread the love

STICKY POST UNTIL 17 OCTOBER 2011.

SCROLL DOWN FOR NEWER ENTRIES

 

Dear Readers,

For the first time in the history of this blog, Diyana and Azman is feeling very generous and we would like to give away some amazing goodies to our lucky readers. Thanks to Fisher-Price, we are hosting not one, not two but three blog giveaways in October and November this year. The first one starts today!

 

If you would like to win serious cool stuff from Fisher-Price, all you need to do is

1) Read Diyana’s previous entry on Newborn to Toddler Rocker HERE
2) Tell us why the Newborn to Toddler Rocker is so cool, why you want it and why you like to read this blog in the comment box below.
3) You can submit as many entries as you like and there is no character limits.
4) You can answer is English or Bahasa Melayu only.
5) The contest is open to everyone, bloggers or just readers. Please provide a valid email for us to contact you in case you win!

 

For the benefit of some readers, saya akan tafsirkan arahan dalam Bahasa Melayu. Untuk menyertai Blog Giveaway ini, anda hanya perlu:

1) Baca catatan Diyana yang terdahulu mengenai Newborn to Toddler Rocker DISINI
2) Tulis dalam kotak komen dibawah mengapa anda rasa Newborn to Toddler Rocker tersebut sangat hebat, mengapa anda mahukannya dan mengapa anda suka membaca blog ini.
3) Anda boleh menghantar sebanyak mungkin penyertaan tanpa had limit perkataan.
4) Sila jawap dalam Bahasa Inggeris atau Melayu sahaja.
5) Pertandingan terbuka pada semua orang, baik bloggers mahupun pembaca. Sila sertakan alamat email untuk kami hubungi anda, sekiranya anda menang!


The contest will be closed on Monday 18 October 2011 at 12am.

 

Tell us why this rocker is so cool!

FYI, the winners will be selected by our friends at Fisher-Price and will be announced next week. Prizes will be sent to the lucky winners via post. Now, that brings us to the nicest part of the giveaway- THE PRIZES!

1st prize – Peek-A-Boo Leaves Musical Mobile (worth RM 279.90)
2nd prize – Link-A-Doos Kick ‘N Play Piano (worth RM149.90)
3rd prize – Musical Mobile (worth RM 119.90)

1st prize – Peek-A-Boo Leaves Musical Mobile (worth RM 279.90)

 2nd prize – Link-A-Doos Kick ‘N Play Piano (worth RM149.90)


3rd prize – Musical Mobile (worth RM 119.90)

Aren’t those prizes great? So come on everyone, write in your answers at the comment box now! If you have any questions, don’t hesitate to ask us,ok!

Good luck,
Diyana & Azman

You may also like...

37 Responses

  1. Hannah Hashim says:

    Hi Diyana, saya silent reader tapi nak join jugak…okk..
    My answer:
    1) Newborn to Toddler Rocker tu best sangat sebab dia boleh digunakan oleh bayi baru lahir sampai la ke toddler 3-4 tahun…pastu rosker ni ader toy bar untuk jadi hiburan babies tu…
    2) Saya nak rocker ni sebab baby saya takde rocker lagi… kekekekeee
    3) Saya suka bca diyanazman.com sebab kelakar sangat lah blog ni!!

    OK tak?? Harap boleh menang ni…. :p tqtqtqtq

  2. Dila Ariff says:

    The Newborn to Toddler Rocker’s cool factor is the fact that it is not only for newborns, but can also be used as toddlers rocking chair (works the same way as a big rocking chair!) when he/she grows up!

    I want it because it would be easy for me to watch over my baby anywhere I am because it is light and definitely portable, so I can bring it around easily!

    And I love reading your blog especially when it comes about the things Miki does or say because it is truly entertaining, most of the time it makes me smile!

  3. oneyani says:

    owh sudah keluar ini giveaway..even takde hadiah rocker tu..tetap nak komen jugak la..untung-untung dapat hadiah yang lain..hihi berangan!(takpe berangan tu free)

    owh kenapa NBTTR sangat hebat dan sejuk (cool)
    – bole dipakai dari lahir hingga lah besar==>sangat berbaloi-baloi
    – ringan dan mudah di bawa kemana sahaja ==>bole la hangkut kalau nak pegi bercuti ke mana-mana
    – tiada bucu-bucu yang tajam==>maka para ibu tidak perlu khuatir andai anak bakal tercedera
    – ade Calming Vibrations ==>senang sket keje para ibu..letak je baby..pastu bole buat keje lain..hihi

    saya suka baca blog DIYANAZMAN
    – suka baca keletah Kak Di yang sempoi (hanya tuhan membalas),suka memasak, cara mendidik Miki(paling suka baca surat untuk Miki tu) dan juga suka tengok tatarias rumah yang sungguh da boomb
    – keletah miki yang sungguh comel dengan rambut kerinting nya dan mulutnya yang saling tak tumpah macam Kak Di (ampunkan saye ye)
    – cuci mata tengok suami Kak Di yang cute (mata ke atas)

    kesimpulannya:3 insan yang saling melengkapi dan menceriakan hari saya bila membaca blog ini..=)

  4. BroBani says:

    that is one really cool rocker and it make me want to win for my self! when i see something cool i will respond to it! but too bad it does not come in adult size and because i am a cool uncle, i am cool enough to give it to my nephew.

    why i’m reading this blog? i’m reading it because it’s cool like me.

  5. Nor Azira Abu Bakar says:

    Hi Diyana,

    Alasan-alasan. sebab- sebab aku nak sangat Newborn to Toddler Rocker ni pasal :

    1. Hujung bulan ni aku dah nak bersalin, jadi kalau menang dah jimat duit tak payah beli.
    2. Nak menambahkan koleksi Fisher-Price yang aku kumpul dari anak pertama. Anak aku sekarang dah 5 tahun.
    3. Aku suka colour rocker ni sangat menarik dan ceria.
    4. Brand Fisher-Price memang terbukti tahan lama dan tahan lasak. Sebab anak aku dah buat testing dah dulu-dulu masa dia kecik.
    5. Barang-barang fisher price ni walaupun beli dah dekat 5 tahun tapi masih nampak baru.
    6. Anak aku yang berumur 5 tahun boleh kongsi Newborn to Toddler Rocker dengan adik dia, so tiada la perasaan hasad dengki antara adik beradik.

    Alasan-alasan kenapa aku suka baca blog ni:

    1. Pasal aku kenal Diyana
    2. Aku memang suka baca blog
    3. Anak aku and anak dia dijaga oleh pengasuh yang sama so perangai masing-masing lebih kurang jer.. Macam mana aku tau perangai diaorang lebih kurang adalah melalui blog Diyana la.
    4. Jarang dapat jumpa Diyana pasal masing-masing sibuk so kalau nak tahu perkembangan dia kembang atau tidak adalah melalui blog dia.
    5. Suka baca blog Diyana pasal Diyana sangat jujur dengan pendapat dia… cthnya mcm surat kepada Inspektor Hailmi…

    TQ

  6. ROSNANI KHATIB says:

    Hi Diyana
    akak ni pembaca setia blog Diyana and love reading your blog semenjak jadi full housewife which makes me terhibur dan tersengeh sorang-sorang when reading, its really cool… beb, so akak nak join jugak ….

    The Newborn Toddler Rocker’s cool its really cool (like the person) the fact that it is not only for newborns, but can also be used as toddlers rocking chair for the age till 6 years (kalau badan size kecik laa…)

    LENGKAP SEGALA-GALANYA:
    CIRI-CIRI KESELAMATAN
    CIRI-CIRI KECERIAAN
    TIDAK PERLU KUATIR DAN BIMBANG UNTUK DIGUNAKAN
    100% TULEN TANPA WAS-WAS
    DAN BOLEH DIGUNA HINGGA KE ANAK CUCU

    hope i can win boleh untuk cucu yg akan datang he he he…

    TQ….

  7. mummyaydin says:

    Hello Diyana,

    So my answer would be…

    1.NBTTR is the coolest thing that i ever had for AYDIN..It can be used from newborn until 4 yrs old.. Meaning the thing is very useful.

    2.I love the bright colour used on the material for seat..and also the cartoon character on it, very cheerful.

    3.NBTTR come with the toy bar which i think is very cute and useful too.. it make AYDIN so LEKA when he hear the sound from the toys.. Cool isn’t is ??

    4.NBTTR ada ciri2 keselamatan and TAHAN LASAK. Sekaligus ia senang di bawa kemana2 ,because it foldable.

    I love to read your blog, especially those entry about MIKI.. Really enjoyed myself to read it . Though i already had this NBTTR. .but i still want to participate on this giveaway.. Damn cool okeh the prizes.. 🙂 Hope i win..
    😀

  8. Nazgul says:

    Aku belum ada anak lagi (bakal) dan tak pernah beli barang permainan bayi tapi yang pasti Newborn Toddler Rocker’s ni boleh menggantikan buaian dan yang aku nampak benda ni boleh memudahkan aku di masa hadapan (bila da ada anak) letak Newborn Toddler Rocker’s depan tv pasti kita boleh buat keje lain kt umah.. biar baby ralit dok depan TV.. ni blog kawan aku semestinya laa aku suka..

  9. umi_irfan says:

    Hai kak D,
    Saya silent reader jer..tp nak try gak join contest ni..

    1) Saya suka NBTTR ni sebab dah ada NBTTR ni satu, sangat berguna untuk baby saya yg berumur 4bulan sebab ada mainan yang attractive dan boleh merangsang otak baby. Sangat berguna untuk saya sebagai ibu sebab boleh buat kerja rumah dengan tenang kerana saya pasti baby selamat atas NBTTR ni. Sangat berguna untuk suami saya sebagai bapa sebab bila kena tolong baby sit anak,boleh lepak dengan anak sambil tgk tv dan siap ada vibration untuk bagi baby rasa selesa.
    Memang berbaloi – baloi.

    2) Saya suka blog kak D sebab setiap post sangat menarik dan buat saya tak jemu baca dan ternanti-nanti nak baca post yang baru, tambah-tambah lagi kalau ada cerita pasal Miki yang sangat comel!

    Hopefully saya menang, boleh tambah 1 lagi barang fisher-price untuk baby saya.

  10. Mel says:

    hi

    here’s my answers

    Newborn Rocker truly lives up to its name. It is a perfect tool for lazy mums like me. It has a cool appearance that is easy to the eyes, equipped with toys that can entertain and keep the baby busy. I also think that the vibration feature is so cool. Not only the baby is in safe hands, they also are being kept calm. Truly a rockstar! Actually i am jealous my mum didnt get me this rocker when i was a baby (that way back in 1990…really??) and i, being the worst financial planner in the world world cant really afford to get my two daughters this cool rocker. One thing i realised about Fisher Price’s products are they are quite durable therefore well worth the money spent.

    I love to read this blog because it is an inspiration. It inspires me to get myself heard (despite the low maintained blog- told you i am lazy) and i love that i am reading something useful and well informed for once. I especially love when the blogger shares her child’s growing up development, experiences and adventures and believe it or not, it kinda made me grow up together too. At times in chasing to be the perfect mother ala Bree Van De Kemp, i tend to forget that i am human too. Thank God for diyanazman. Good job! Keep it uo!

  11. nadia says:

    Diyana, ni jawapan aku…

    “Anak dan ibu suka” sebab sementara anak berjoget di rocker, mama pulak sibuk layan gossip panaszzz di blog

  12. Firethorn says:

    hohoho..this was the best ever gift from my friends for my newborn! My baby loves it so much. He falls asleep within minutes of putting him on the rocker.

    NBTTR the rock star it is,
    Cuddles my baby snug,
    Rocks my baby soundly to sleep,
    Rocks away mommy’s worry.

    NBTTR the best seat in the house,
    Especially for the lil one,
    Watching all action around him,
    As baby sits on it.

    NBTTR the lightweight champion,
    Foldable and portable,
    mommy’s little helper,
    Makes mommy’s life a breeze.

    And why I like To read your blog….

    Diyanazman’s blog,
    The coolest blog I know,
    Gossips, nonsense, facts and everyday stories,
    It is a joy to read,
    It connects me to my dear friend,
    It puts warmth in my heart,
    It puts smile on my face.

  13. AyureQ says:

    Hi Mummy Miki!

    1) Kenapa this Rocker cool?
    -Sebab rupa fizikalnya yang hensem! Nama dia pun hensem sebab tu I panggil this Rocker “The Rock”! lol
    -Sebab anak I yg besar debab ni naik pun xpernah roboh lg. Very the tahan lama ok..

    2) Why I want it?
    – Sebab nanti anak I Riyaz boleh tgk TV sambil duduk atas rocker ni sebelah2 dengan his future adik. xyah berebut2! sorg satu ;p

    3) Why suka baca blog ni?
    – Sebab Diyana pun Rock! Tgk pic header yang posing ala2 rocker tu..hehe.. lgpun post2 dia adalah sangat menggila. Selalu buat org gelak.. huhuhu

    Sekian,
    Mama Riyaz

  14. wani says:

    Assalam Diyana,

    Saya juga asalnya silent reader yg hampir tiap-tiap hari membaca entri-entri lama diyanazman.com sebelum tidur, kadang-kadang sehingga jam 3-4 pagi..itu pun tak khatam-khatam lagi..haihhh~

    Komen saya:
    Pada saya NBTTR adalah penyelesaian terbaik untuk mententeramkan baby walau secerewet mana pun mereka atas sebab kepelbagaian fungsinya yang sangat cool, interaktif dan selamat digunakan. Saya sangat suka dengan alat permainan bayi seperti NBTTR yang bukan sahaja cantik, malah mudah untuk dikendali dan dibersihkan, ringan, dan yang paling penting sekali dapat meningkatkan daya imaginasi, kreativiti, membantu perkembangan skill motor dan memori kanak-kanak. Ditambah pula dengan jangkahayat penggunaan produk yang panjang, boleh menjimatkan ongkos..hehe..Tengok cara Miki cikadee duduk pun dah tau betapa selesanya rocking chair tu walaupun setelah anak berusia 3-4 tahun..Waah, senang hati nampak! Mummy and daddy pun happy! n_n

    Kenapa diyanazman.com?
    Saya mula-mula membaca entry ‘Mummyku Si Tukang Sihir’ (kalau tak silap tajuk lebih kurang tu la), dan sejak itu mula membaca entri-entri lama diyanazman.com. Diyana dan Azman memberi inspirasi dan keceriaan setiap kali lepas saya membaca karya jujur dan bersaja mereka mengenai kehidupan, kasih sayang, kekeluargaan atau hanya celoteh kosong. Ianya samada saya tersengih-sengih seorang diri atau menyapu air mata especially bila membaca open letter untuk anak berambut kenteng itu! Sangat cute dan becok sekali itu anak ye..hehe

    Jadi, akhir kata, saya sangat berharap dapat menang hadiah tajaan Fisher-Price dari diyanazman.com untuk my 19 months old Sara dan second baby yang sedang dalam perancangan tahun depan..huhu

    Sekian, terima kasih.
    -Wani mummy Sara

  15. Donna Marie says:

    I liket hat the rocker is good for newborns to toddlers and that it has the vibrations feature. This is going to be on my list to get for our new baby.

  16. Donna Marie says:

    I read the blog about the rocker. Great review!

  17. MommyOfTwo says:

    Hi Diana,

    I’m ur silent reader tp nak try my luck jgk la 😉

    The NBTTR is sooo cool because:

    1) It can be used from birth up to 18 kilos kid!
    2) It is not only a rocker but it can stimulate baby’s development.
    3) Long lasting. Confirm boleh pakai a few generation. Heh.
    4) Easy to bring anywhere, blk kg ke bercuti ke tak payah hangkut buai!
    5) The rocker looks sooo comfy and gorgeous!

    I like to read ur blog sbb it’s like one stop information sambil bergelak ketawa dan yang paling keji, u dah berjaya buat i nak beli the rocker there n then which i have not even consider it for my first son!! wuaaa!

  18. shananana says:

    dari germany buleh masok ka??? hihihi

  19. Noriza Razak says:

    Hi Diyana,

    1) Kenapa this Rocker cool?

    -Sebab fizikal NBTTR yang menarik, boleh digunakan sehingga dari bayi hingga 18 kilo, bukan sahaja berfungsi sebagai baby rocker tetapi membantu perkembangan pembentukan minda bayi. tahan lama, bermutu dan menolong menjaga bayi sewaktu ibu-ibu sebok dengan kerja-kerja rumah.

    2) Why I want it?
    – Saya mahukannya kerana NBTTR ini sangat cun, cool dan sudah tentu saya mahukan anak saya duduk sambil menonton Disney Junior. Ini adalah sesuatu yang mesti dimiliki oleh setiap bayi dan sudah tentu saya mahukannya untuk bayi saya.

    3) Why suka baca blog ni?
    – Saya suka membaca blog ini kerana blog ini menarik, memberikan berbagai informasi dan apabila membacanya seolah-olah saya membaca majalah pula…kelas gitu..

  20. Abi SüpAir Deen says:

    I think the idea that this Newborn to Toddler Rocker comes with a massager is so great.. I Loooove massages and I wish when I was a baby I had something like that. I think its so good because the baby gets a massage (hello? cool eh?) and its also very very good for the parents because they are able to leave the baby alone. You know.. babies like the feeling to be touched..and lovedd..so this is perfect for them.. so, Fisher Price, if you dont mind, can you please invent something like this for adults? 🙂

    I want this Newborn to Toddler Rocker because I am getting a new nepher/niece soon. (the gender is yet unknown) and I think with this gift I will be the coolest uncle from the beginning.

    I like to read this blog because…well there are many blogs that are readable but this blog is just fun.. I like the fact that sometimes Diyana,Azman and Miki also make fun of themselves..it seems natural to me..and not just fictional stuff. seems real.. (singing I’m Real by J.Lo now)

    ok thanks, please pick me!! :))

  21. shananana says:

    I think it is cool because it is so pretty and colorful…it makes me happy to look at it..if i was a baby i would really appreciate it to get a massage every now and then..it would be so cool to sit around and watch cartoons with somebody massaging my cute baby-butt 🙂
    i want to have it because i like to get free things :))
    i would also like to have it because i dont have a baby yet but i will have it someday..(inshaAllah ;))
    i like to read this blog because i like to read stupid and funny stuff rather than blogs who give advice on how to lose weight or something..
    i really deserve to win this because i am a good and lovely person..lalalala
    ok bye

  22. Ejamaris says:

    puan Diyana,

    1. Kenapa sy rasa rocker ini sgt hebat?
    Saya tak rasa.. Sya tau ia sangat hebat sbb saya sentuh pegang dan test drive sendiri tempohari dirumah anda. Sgt cool occay! Takde size dewasa ke?

    2. Kenapa saya mahukannnya?
    Kan best kalau baby baru saya nanti ada rocker camni? Senang sy nak tido kan dia dan sennag juga saya nak siapkan keje rumah bila baby dah tido. Rumah sy akan jadik bersepah tanpa rocker tersebut… Apasal tak inckude dlama senarai hadiah? Haishhh..

    3. Kenapa saya baca blog ini?
    Sebab sy bookmark blog ni. Kalau sy tak bookmark nescaya sy tak baca…

    Sekian, harap mak long.

  23. Ejamaris says:

    P/s. Saya nak hadiah nombor dua. Terima kasih…

  24. siti fauziana says:

    k diyana..these are my answers..nk menang! nk menang!
    1st attempt

    1)why is NBTTR (Newborn to Toddler Rocker) cool?
    – This NBTTR is so cool because it has got everything to attract a baby’s attention; music,vibration, hanging objects in vibrant colours- what else could a baby ask for, rite? Most baby products/toys will be outgrown by the baby as the baby gets older. This leads to the coolest factor of this rocker- it “grows” with your baby! Thus making your money well spent.
    2)Why I want it?
    -Simply because of the brand!!There are many other brands of rocker available but knowing that it’s Fisher Price, I can be certain that not only my baby Ziyyad will be able to use it, but his future sister and younger brother will benefit from it as well. Since Fisher Price believes in “The Power of Play”, they have studied and experimented all of their products, including this NBTTR. This fact gives me the assurance that my baby is not only safe, but he is also developing his sensory and psychomotor skills at the same time.
    3)Why I read Diyana’s blog?
    -I love reading this blog because everyday life story is being told in a fun, exciting way. I learn tips, where to dine,recipes, maternity and parenting issues, and gossips too. I especially love those “Open letter to my son” and videos of Miki. Most importantly, I love reading Diyana’s blog cause it eases my hectic working days!

  25. siti fauziana says:

    me again k diyana..huhu..my answers for second attempt..

    *in accordance of question number*
    *to be sang with the tune Twinkle twinkle little star*

    Twinkle twinkle little star,
    It’s very cool this NBTTR,
    It’s got music, vibration and it’s portable too,
    It gives mummy time for a cup of coffee..or even two!

    Twinkle twinkle little star,
    I want it badly this NBTTR,
    It’ll make my baby feel happy and nice,
    And mummy can show off since it’s Fisher Price.

    Twinkle twinkle little star,
    Diyana’s blog is the best by far,
    It’s entertaining and inspiring things that Diyana says,
    It lightens me up on gloomy days.

    you rock k diyana!! just like the rocker—> ayat nk pancing..=)

  26. Diyana says:

    Dear readers,

    You still stand a chance to win these amazing Fisher-Price products if you submit your comments today. Closing time 12 midnight, tonight!
    Thanks and good luck!

    Diyana

  27. Nize says:

    wahhhh…sungguh hebat..sangat cantik..! Toddler Rocker ini..dengan material selamat digunakan dengan ciri-ciri keselamatan kelas terbaik pasti saya mahukan ini..barangan yang tak boleh dilepaskan..kool..kool..dan kool..!!! =)

  28. Anis Aini says:

    My answers:

    1) NTTR sangat hebat kerana ianya bukan sekadar tempat duduk baby tetapi juga tempat di mana baby belajar melalui rangsangan deria mereka ; sentuhan/bunyian/penglihatan. NTTR juga boleh digunakan sehingga anak besar dan boleh digunakan untuk anak-anak yang seterusnya kerana ianya tahan lasak.

    2) Kenapa saya mahukannya kerana jawapan seperti d atas..heheh plus brand fisher price mmg well known trusted brand-learning thru play-jadi anak-anak bukan sekadar bermain tetapi juga belajar seiring dengan perkembangan usia mereka.

    3) kenapa saya suka baca blog ini kerana blog ini sgt lawak dan selalu membuatkan saya ketawa apabila saya stressssssssss..tapi sebab owner dia cantik dan vougue jadi dia tak sesuai masuk maharaja lawak..content dia juga sangat useful dan dekat di hati semua ibu yang berkerja.

  29. Hani Azrol says:

    Hi!

    I think this rocker is very cool because it can imitate the sound and feeling of baby in his/her mother’s womb. So the baby will feel very secure and comfortable. I dont think other brands out there have created similar features in their baby rockers. That means – FISHER-PRICE ROCKS!

    I want because I just had a baby boy and I want the best for my baby. I think only Fisher-Price can give the best to him..

    I like to read this blog because Diyana is very good writer and I like to read all her stories especially parenting stories…

    Thank you vr much!!! I hope I can win this.. :p

  30. 1) Why is NBTTR (Newborn to Toddler Rocker) cool?
    Hebat! Bayar sekali saja, then boleh pakai sampai kat umur 4 tahun..
    so, sehari cuma bayar around 20 cent saja tau!

    2)Why I want it?
    – sebab famous brand.. Very safe for my child..

    3)Why I read Diyana’s blog?
    – Kakak memang selamba. I like your writing style 😉

  31. atie says:

    1) Kenapa NBTTR (Newborn to Toddler Rocker) sangat cool?
    bagi aku la kan, mmg sangat cool sbb ada music. bila ada music, secara automatik nye anak2 aku akan create lagu yg ntah pape. mana tau kan, akan jadi lirik lagu yg bermakna…..tapi at least NBTTR ni adalah salah satu medium/alat yg menjana otak budak2/bayi untuk jadi kreatif…so dari sini, otak kanan akan berkerja kannn…
    Jika individu yang banyak yang mengatakan otak kiri dilabel sebagai pengendali IQ (Intelligence Quotient), otak kanan pula memegang peranan penting bagi perkembangan EQ (Emotional Ouotient). so boleh dikatakan NBTTR juga perangsang kepada perkembangan EQ anak kita..tak gitu?

    2)kalau boleh dapat free, kenapa nak beli kan? hehehe…yes..i want it very-very much….
    sebab kalau adanye NBBTR ni, aku dah tak risau anak aku jatuh dari sofa ke…boleh la anak aku lepak je kat situ sambil menonton tv..

    3)soalan kenapa aku suka baca blog diyanazman?
    dari dulu lagi aku suka dengar ko membebel…so bila dah tak jumpa ko, aku baca je kat blog ko dan palotak aku akan imagine yg ko dok potpet depan mata aku…cool kan? hehehe

  32. Chlorina Jelius says:

    Hi Diyana!
    Salam perkenalan dari Sabah!

    Saya sangat suka NBTTR ini kerana ia boleh mengembangkan minda anak saya, walaupun masih seorang baby! Ia juga sangat cantik, menarik dan selamat digunakan kerana tiada bucu tajam…saya mahu kan NBTTR untuk baby saya kerana saya mahu dia berlajar secara bermain.. saya sangat suka produk Fisher-Price kerana sangat berkualiti, cantik dan berwarna-warni yg boleh menarik perhatian baby…Blog ini sangat menarik kerana berkongsi banyak pengalaman sebagai ibu dan blog yg sangat funny!

  33. cikdaun says:

    Setelah membaca entri Newborn To Toddler Rocker, hati sangat meronta-ronta untuk memilikinya. Pertama sekali melihat

    design-nya yang menarik dan warna yang memikat. Saya dapat bayangkan bayi saya didalamnya baring diam dan bermain dengan

    haiwan-haiwan yang bergantungan semasa saya menguruskan kerja rumah.

    Saiznya juga nampak kompak dan mudah untuk dibawa kemana-mana. Rumah saya yang tidak besar itu juga tidak akan menjadi sempit dengan Newborn to Toddler Rocker diruang tamu dan didapur.

    Satu lagi betapa praktikalnya ia berkembang mengikut umur anak, biasanya buaian cuma akan bertahan tidak sampai setahun kerana bila bayi dah membesar, ianya akan terbiar terhabuk didalam stor. Bila ianya juga boleh dijadikan rocker untuk toddler, ianya akan menjadikan gadget yang sangat berbaloi dimiliki. Kenapa saya masih tidak memilikinya? Bajet tidak dapat persetujuan daripada Menteri kewangan. 🙂

    Kenapa membaca diayaazman.com? Kenapa tidak? Ahahah mengada-ngada sungguh jawapan saya. Sebenarnya, saya sukakan kesantaian dalam penyampaiannya. Tidak kira isu siries ataupun kisah Miki yang Cheeky. Dan selalu buat saya ingin menjadi cool dan hip macam Diyana. Sedangkan sampai bila-bila pun tak mampu nak capai tahap itu. Jadi membaca diyanaazman.com adalah escapism saya dalam dunia blog dan memberi inspirasi supaya hey, jadi ibu pun cool juga occay?!!

  34. Diyana says:

    Dear all,

    First of all I would like to say thank you for participating and I am so happy to see your comments! They are all witty and fun to read while packed with info about the Rocker. All of you have put a lot of thoughts in it and I HOPE EVERYBODY COULD WIN!!!

    But unfortunately only 3 lucky winner will get the prizes. The judges are Fisher-Price officers and I will be announcing the winners here and also to your email once they have made their choices.

    Once again thank you so much! And look out for my next giveaway very-very soon!

    Love,
    Diyana

  1. November 1, 2011

    […] 13 October 2011, I launched my first blog giveaway,thanks to Fisher-Price for sponsoring the amazing prizes! 33 readers of this blog have submitted […]

  2. December 17, 2011

    […] to giveaway my lucky readers. Thanks to Fisher-Price, I am sure you still remember my previous Blog Giveaway here and the winners here. Congratulations again to the winners and this time around I have more amazing […]

  3. March 26, 2012

    […] everyone! I just wanna say thanks so much to all the participants of my Fisher Price giveaways, the first one, the second and the last one which was closed last […]

Leave a Reply